logo skoleni-kurzy

ZAKLADY POCITACOVYCH SITI A PROTOKOLU TCP IP UVOD DO POCITACOVYCH KOMENTÁŘE KE KURZU


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


Elasticsearch a AI pro efektivní vyhledávání - DataScript s.r.o.
Připojte se k našemu kurzu a objevte, jak efektivně využít Elasticsearch pro vylepšení vyhledávání a integraci umělé inteligence. Naučte se zlepšovat relevance výsledků, implementovat semantic search pomocí nejnovějších AI modelů a rozšiřovat vyhledávací schopnosti pomocí image search a RAG Searc

^

 

 

ZAKLADY POCITACOVYCH SITI A PROTOKOLU TCP/IP UVOD DO POCITACOVYCH KOMENTÁŘE KE KURZU

Viz také následující kurzy :
  • SharePoint - základy pro efektivní spolupráciSharePoint - Navigating for Effective CollaborationPodrobnosti
  • Základní lektorské dovednostiTrainer Skills FundamentalsPodrobnosti
  • Základy TCP - IP protokoluFundamentals of the TCP - IP protocolPodrobnosti
  • Úvod do umělé inteligence a strojového učení Introduction to AI and machine learningPodrobnosti
  • PHP - úvod do programováníPHP - Essentials of ProgrammingPodrobnosti


Základy počítačových sítí a protokolu TCP/IP - Úvod do počítačových sítí
- Komentáře a dotazy na školení/kurz


---(zatím žádný dotaz)---



-x- Pro tento kurz již nelze poslat žádný dotaz -x-

Tento kurz již byl smazán




Zpět ke kurzu

Základy počítačových sítí a protokolu TCP/IP - Úvod do počítačových sítí

Odhalte tajemství domácích i podnikových počítačových sítí i Vy V tomto kurzu pochopíte základní principy fungování komunikace v sítích TCP - IP a naučíte se jejich konfiguracím. Díky tomuto kurzu získáte znalosti fungování přenosu dat v síťovém prostředí, budete umět konfigurovat síťová zařízení, vytvářet routovací tabulky pro komunikaci mezi sítěmi, automaticky přidělovat Internet Protocol (IP) adresy pomocí protokolu Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP), implementovat rozlišování jmen pomocí systému Domain Name System (DNS) a vše ostatní z problematiky sítí a protokolu TCP - IP tak, abyste byli schopni si vyprojektovat vlastní dobře fungující počítačovou síť, a to jak v domácím, tak v podnikovém prostředí. Tento kurz Vás srozumitelnou formou seznámí nejen s nutnou teorií, ale pro lepší pochopení si probíranou látku osvojíte i na praktických ukázkách a příkladech. Kurz je určen: Začínající administrátoři a správci sítě zodpovědní za údržbu a správu sítí v podnikovém prostředí. Běžní uživatelé, kteří chtějí prohloubit svoje znalosti sítí a jejich použití v prostředí Windows. Všichni uživatelé, kteří si chtějí rozšířit obzory a umět spojit počítače v kvalitní a fungující sítě. Přidaná hodnota tohoto kurzu pro Vás: Porozumíte všem důležitým protokolům a systémům nezbytně nutných pro pochopení počítačových sítí - TCP - IP, ISO - OSI model, IP, DHCP, DNS, NAT a další. Po kurzu budete umět vše potřebné pro stavbu kvalitní podnikové či domácí sítě počítačů. => => Získáte komplexní přehled v problematice základů počítačových sítí a protokolu TCP - IP. Naučíte se vhodně konfigurovat přístup k internetu ve Vašich sítích. Osvojení probírané látky na praktických příkladech. Zajímavé postřehy a podněty z praxe zkušeného lektora. Získání certifikátu o absolvování kurzu . Občerstvení, oběd a studijní materiály jsou zahrnuty v ceně kurzu .

... Zpět ke kurzu  -> Základy počítačových sítí a protokolu TCP/IP - Úvod do počítačových sítí



Top Vision

Společnost top vision působí na trhu rozvoje manažerů již od roku 2001. Naše mnohaleté zkušenosti a zázemí největší vzdělávací skupiny v České republice EDUA Group dopomohly k vytvoření ucelené nabídky tréninků, seminářů a kurzů soft i hard skills dovedností, IT kurzů a školení. Samozřejmostí je možnost připravit pro klienty akce na míru, a to naším oddělením interního vzdělávání. Společnost top vision také pořádá zajímavá fóra a konference.

Naše akce ročně navštíví 7 000 účastníků, pořádáme 16 manažerských fór a přes 650 otevřených tréninkových a seminárních dnů. Disponujeme nejširší a nezávislou sítí manažerů, expertů a lektorů v České republice. Ročně na našich otevřených a interních akcích vystoupí více než 300 osobností.

S naší širokou nabídkou a vědomostmi se rádi podělíme i s Vámi.


Top Vision

Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Akreditovaný kurz: Administrativní pracovník online (možnost získání profesní kvalifikace s garancí MPSV) v květnu 2024 - on-line
^